Љубу Јаловом злато на Европском купу

Љубо Јалови, светски, европски и балкански шампион у кик боксу, и вишеструки најбољи спортиста општине Врбас, освојио је златну медаљу на Европском купу „Serbia open“, који је протеклог викенда одржан у Београду. Јалови је у финалу, са убедљивих 3 : 0, савладао борца Марка Драговића из Футога и поново се окитио титулом најбољег кик боксера у категорији 75 кг.

"Ово је прво велико такмичење након Светског првенства у Бразилу и желео сам да наставим низ у постизању добрих резултата. Дуго сам се спремао са тренером Душаном Килибардом и као циљ смо били поставили освајање златне медаље на Европском купу. Противници су били веома добри и у сваку борбу сам ушао максимално концентрисан и физички спреман, што ми је помогло да их лакше савладам. Овим турниром почела је овогодишње сезона и следеће такмичење којем ћу поклонити пуну пажњу је Првенство Србије у А класи, којем ће почетком априла бити домаћин наш град. Технички организатор је Клуб борилачких спортова Врбас", рекао је Јалови.

Европски куп „Serbia open“ окупио је 120 учесника из Србије, Босне и Херцеговине, Мађарске, Словеније, Македоније, Бугарске, Словачке и Хрватске, који су се надметали у две дисциплине: К1 и кик лајт контакт.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"