Врбас домаћин Првенства Србије у кик боксу

У Врбасу, у Центру за физичку културу "Драго Јововић", у суботу, 05. априла се одржава Првенство Србије у кик боксу, дисциплина К1. За медаље ће се надметати сениоре „А“ класе и кадети. За такмичење се пријавило 30 клубова. У конкуренцији сениора „А“ класе пријављено је 44 такмичара, док ће се код кадета надметати 54 такмичара.

Организатор Првенства Србије је Клуб борилачких спортова "Врбас", који овом приликом обележава вредан јубилеј - 10 година од оснивања клуба. "На овом престижном такмичењу, које је, иначе, изборно такмичење за састав репрезентације Србије на престојећим међународним такмичењима, пре свега за Европско првенство у кик боксу, које се одржава у шпанском Билбау, наступиће и нас борац, актуелни првак света Љубо Јалови", најављујући такмичење истакао је Душан Килибарда, тренер и оснивач КБС "Врбас".

У најбољој сениорској класи овог викенда најбронија ће бити категорија до 71 кг, пријављено је шесторо такмичара. Код кадета у категорији до 57 кг пријављено је девет бораца. Борбе почињу у 11.00 часова.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"