Најсјајније медаље за боксере и пливаче

Млади боксери и пливачи из врбаских клубова забележили су сјајне успехе на такмичењима током јуна и освојили прегршт медаља и трофеја. На појединачном Првенству Војводине одржаном у Жабљу, Боксерски клуб Чарнок освојио је победничке пехаре у више категорија: најуспешнији клуб у 2013. години, најуспешнија женска екипа у 2013. години, најбоља екипа жена на појединачном првенству Војводине 2014. године и најуспешнији пионири на Првенству Србије 2014. године.

Златним медаљама окитили су се: Дајана Видовић, Санела Видовић, Галина Петровић и Дамјан Грмуша, сребро је освојио Стеван Чамовић, а бронзе Јелена Зекић и Саша Зелић, док Јован Вуксановић није имао пара за борбу.

Низом медаља окитили су се и пливачи Пливачког клуба Врбас. На међународном пливачком митингу Петница куп у Ваљеву две златне медаље освојио је Душан Драгојевић, док је Вуксану Радојичићу припала бронзана медаља. Нешто раније, на међународном пливачком митингу Змај 2014, Драгојевић је освојио медаље у свакој дисциплини у којој се такмичио, три златне и по једна сребрна и бронзана.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"