Нове награде за спортисте из Врбаса

На свечаности у холу Владе АП Војводине у уторак је уприличена свечана додела решења за новчане награде сениорима, јуниорима и кадетима, као и њиховим тренерима, који су ове године освојили одличја на европским и светским првенствима. Награђено је 34 спортиста и спортискиња, као и девет тренера, а међу њима су се нашли и Љубо Јалови, светски првак у кик боксу,  и Душан Килибарда, тренер.

Покрајинска секретарка за спорт и омладину Мариника Тепић честитала је свим добитницима и подсетила да је Скупштина АП Војводине прва у држави установила награде за најбоље спортисте 2006. године и да Покрајински секретаријат за спорт и омладину једини награђује јуниоре и стипендира их, као и кадете. Укупан фонда награда за спортисте и тренере био је 1.800.000 динара.

Још један спортски колектив из Врбаса награђен је на нивоу АП Војводине. У амфитеатру "Спенса" додељене су годишње награде најбољим кошаркашима, кошаркашким клубовима, тренерима и заслужним кошаркашким радницима са територије АПВ. Кошаркашки савез Војводине за најбољи клуб у женској конкуренцији изабрао је ЖКК Врбас, док је за најбољег тренера изабран Дејан Мудреша.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"