Почиње турнир у одбојци на песку

У организацији Центра за физичку културу „Драго Јововић“, Одбојкашког клуба Врбас и Спортског друштва „Јасике“, од 31. јула до 02. августа у Врбасу ће бити одржан турнир у бич-волеју. Према плану организационог одбора, турнир ће се играти на две локације, једна је на отвореним базенима ЦФК, а друга на теренима Спортског друштва „Јасике“.
  „Припрема терена је у завршној фази и до 31. јула све ће бити спремно за најбоље бич волеј парове са подручја Војводине. Солидан наградни фонд од 60.000 динара сигурно је примаљив за многе играче, а како су интересовање за учешћем показали одбојкаши из свих крајева Војводине, турнир у Врбасу ће бити и незванично првенство покрајине у овом све популарнијем летњем спорту“, најављено је из организације турнира.
  Према одлуци организатора, на турниру могу да учествују сви заинтересовани, од аматера до професионалних играча, а котизација за учешће износи 1.000 динара по екипи. Мечеви ће се играти по правилима бич-волеј федерације, а парови могу да се пријаве за турнир до 29. јула, на телефоне 064 18 64 575 и 064 16 29 554. Промотер турнира биће прослављени одбојкашки репрезентативац Слободан Бошкан који ће првопласираним екипама доделити награде.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"