Јавни позив: Урбанистички пројекат урбанистичко-архитектонске разраде локације за изградњу гараже за грађевинску механизацију на к.п. 9814/5 к.о. Врбас-град

default Јавни позив: Урбанистички пројекат урбанистичко-архитектонске разраде локације за изградњу гараже за грађевинску механизацију на к.п. 9814/5 к.о. Врбас-град

Република Србија
Аутономна Покрајина Војводина
Општина Врбас
ОПШТИНСКА УПРАВА
Одељење за урбанизам и просторно планирање,
стамбено-комуналне послове
и заштиту животне средине
Број: 353-95/2023-IV/05
Дана: 07. августа 2023. године
ВРБАС

ЈАВНИ ПОЗИВ

Обавештавамо вас да ће се јавна презентација Урбанистичког пројекта урбанистичко-архитектонске разраде локације за изградњу гараже за грађевинску механизацију на кат.парцели број 9814/5 к.о. Врбас-град, организовати у трајању од 7 (седам) дана почев од 16. августа закључно са 22. августом 2023. године у згради општине Врбас, у улици Маршала Тита број 89 Врбас, у трајању од 8 до 15 часова и на званичној интернет страници Општинске управе Врбас, Одељења за урбанизам и просторно планирање, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине www.urbanizam.vrbas.net.

Урбанистички пројекат урбанистичко-архитектонске разраде локације за изградњу гараже за грађевинску механизацију на кат.парцели број 9814/5 к.о. Врбас-град број Е 21/23 од маја 2023. године, који је израдио Dekametar Arhitektonski studio, Драгана Елезовић ПР-Врбас, Маршала Тита број 103, одговорни урбаниста Драгана Костић, мастер.инж.арх. лиценца број 200 1495 15, подносиоца захтева „Bauen“ doo Врбас.

Током трајања јавне презентације биће отворена књига у којој се могу евидентирати примедбе и сугестије заинтересованих лица. Примедбе и сугестије се могу доставити и на електронску адресу Општинске управе Врбас, Одељења за урбанизам и просторно планирање, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине, www.urbanizam.vrbas.net или путем поште, на адресу Општина Врбас, Маршала Тита број 89.

По спроведеном поступку и прибављању позитивног мишљења Општинске комисије за планове, урбанистички пројекат биће објављен на интернет страници органа јединице локалне самоуправе у року од пет дана од дана потврђивања.

Сва заитересована физичка и правна лица моћи ће да изврше увид у урбанистички пројекат, као и да у току трајања јавне презентације доставе своје примедбе и сугестије у писаном облику Одељењу за урбанизам, и просторно планирање, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине. Евидентиране примедбе и сугестије правних и физичких лица могу утицати на урбанистичко решење.

Контакт особа за давање обавештења о јавној презентацији: Валентина Продановић, тел: 021-7954-019

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"