Музеј као инспирација

Поводом обележавања 15. маја, Међународног дана музеја, а у оквиру манифестације „Ноћ музеја“, Музејска збирка Културног центра Врбаса расписала је конкурс за избор најбоље фотографије на тему - Музеј као инспирација. У правилима конкурса стоји да се изабрана тема нуди „без посебних ограничења, са свим асоцијацијама и инспирацијама насталим након посете неком музеју“. Фотографије у дигиталној форми морају бити димензија 20x30цм, резолуције 300дпи у ЈПГ формату максималне компресије.
  Аутори фотографије могу слати на ЦД-у, на адресу Музејска збирка Културног центра Врбаса, Маршала Тита 88, 21460 Врбас, и путем интернета на адресу  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Уз радове је потребно приложити име и презиме, адресу и број телефона. Аутори могу учествовати са највише шест фотографија, а рок за достављање радова је 01. мај.
  Од фотографија приспелих на конкурс жири ће изабрати три најбоље, које ће бити новчано награђене. Од радова свих учесника на конкурсу биће направљена изложба за Међународни дан музеја, током „Ноћи музеја“, 15. маја, у просторијама Музејске збирке.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"