Гости из Прњавора

Чланови Српског културно – просвјетног друштва „Просвјета“ из Прњавора, предвођени руководством ове општине у Републици Српској, били су ових дана гости Културно – уметничког друштва „Бачко Добро Поље“. Они су на позив бачкопољског КУД-а гостовали у овом месту и одржали концерт поводом обележавања Светог Василија, славе овог КУД-а и сеоске цркве у изградњи. Госте из Прњавора данас је примило и пожелело им леп боравак у нашем граду и руководство општине Врбас.
  „Хвала вам што сте увеличали славу у Бачком Добром Пољу. Ово може да представља почетак дружења и сарадње наша два града, не само на пољу културе већ и шире“, рекао је Видовић.
  Дарко Томаш је изразио очекивања да ће ускоро имати прилику да дочека госте из Врбаса у свом граду. „Искористили смо прилику да разговарамо и о неким другим темама. Желимо да успоставимо партнерске односе у свим сементима друштвеног живота и верујем да ће се оно о чему смо разговарали, обистини и у пракси. Пријатељство које смо склопили треба да траје у будућности“, рекао је Томаш.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"