“Ноћ отворених атељеа“

Широм Војводине 30. априла биће одржана манифестација „Ноћ отворених атељеа – шетња кроз Србију“, коју организује Удружења „Фрактал 3“. Један од градова у којем ће бити организована манифестација је и Врбас, у ком ће, осим стваралаштва домаћих уметника, посетиоци имати могућност да упознају и стваралаштво уметника из Куле и Србобрана.

„Од 17.00 часова до 01.00 после поноћи, врбаски сликари отвориће своје атељее за све заинтересоване посетиоце. Поред атељеа, програм ће се одржавати и у просторијама  Ликовне галерије и Музејске збирке Културног центра где ће уметници сликати“, најавио је сликар Светислав Шљукић, руководилац Ликовне галерије.
Михајло Млинар, представник Удружења „Фрактал 3“, истакао је да је „Ноћ отворених атељеа“, која је први пут одржана на Дан заљубљених ове године у Београду, Новом Саду и Панчеву, највећа манифестација оваквог садржаја која се десила на овим просторима. „Атељеи су једине фабрике које тренутно раде у Србији с обзиром да знамо каква је тренутна ситуација у земљи. Зато апелујем на власти и на локалне самоуправе да подрже ову манифестацију, јер је то у интересу свих нас“, додао је Млинар.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"