Изложба фотографија М. Радованова

У просторијама Дома културе у Омољици отворена је пета самостална изложба уметничких фотографија фотографа Миленка Радованова из Врбаса. Изложба под називом „Око равнице“, на којој је представљено 26 радова Радованова, део је 39. Међународног салона уметничке фотогарафије „ЖИСЕЛ 2011“, који је организован под покровитељством Министарства културе Србије и Покрајинског секретаријата за културу.

„Велико ми је задовољство што сам позван да у оквиру ЖИСЕЛ-а представим своје радове. Мотив на фотографијама које су изложене јесте равница. Покушао сам да представим сву лепоту и занимљивост равнице у којој живимо и да демантујем размишљања да је равница као земља, хоризонт и небо, нешто монотоно и успорено. Равница је захтевна за фотографисање, јер тражи да у један мали кадар сместите много дешавања, колорита, препознатљиву атмосферу и много неба, који се простиру докле поглед досеже”, рекао приликом отварања Радованов.

Радованов је искористио прилику и захвалио врбаској локалној самоуправи, на челу са председником др Жељком Видовићем, као и предузећима ЈП „Врбас-гас“ и „ММС-Комерц“ Врбас, на значајној подршци и помоћи како би изложба била постављена у најбољем светлу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"