ДОК ОБЕЛЕЖАВА ДАНЕ ЉУБАВИ

Са жељом да на пригодан начин обележи дане Светог Трифуна и Светог Валентина, Културно-просветно друштво ДОК из Куцуре организоваће у уторак, 14. фебруара Поетско вече. Према програму, у првом делу вечери чланови Клуба писаца, новинара, публициста и преводилаца Куцуре ће рецитовати и говорити о љубави. У другом делу вечери биће организован коктел на коме ће се служити разна вина, а затим и први радни састанак са циљем да Куцура добије репрезентативну монографију радног наслова „Куцура на почетку III миленијума“.

Заинтересоване који не могу да присуствују овој вечери из КПД-а позивају да пошаљу своје песме на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Такође, на ову адресу могу се слати и друге, познате љубавне песме, и оне ће, у сарадњи члановима Рецитаторског студија Културног центра Врбаса, бити интерпретиране на Поетској вечери. „Онима који програм обогате властитим стиховима, песма ће бити објављена у 16. броју Часописа за културу Ерато над Куцуром/Коцуром, а уколико пошаљу изабрану песму из светске песничке ризнице, она ће бити објављена у посебној, вишејезичној збирци љубавних песама, коју припрема Културно-просветно друштво ДОК“, наводи се у позиву на Поетско вече.

Први део вечери организује се у читаоници Народне библиотеке „Данило Киш“ – одељење у Куцури, а други део у просторијама Дома културе Куцура. Улаз је слободан.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"