Конкурс за „Куцурски клип 2012“

Организациони одбор Фестивала хумора и сатире „Куцурски клип 2012“ позвао је све "духовите креативце да учествују на конкурсу, чије су теме 'Пророчанство Маја за 2012. - да или не' и слободна тема". На конкурс који је отворен до 31. августа, потребно је послати најмање два рада под шифром (на српском, русинском или, с обезбеђеним преводом, на мађарском језику).

"Своје идеје учесници могу да пренесу карикатуром, афоризмом, вицем, хумореском, сатиром. Радови се могу слати на адресу: Дом културе Куцура, Ослобођења 9, 21466 Куцура или на имејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Радови се не враћају. Стручни жири ће прогласити и, према могућностима Организационог одбора, наградити најбоље радове на наведене теме и доделити награду за сатиру 'Соцки'. Награђени радови и избор радова који пристигну на конкурс биће представљени за време VI Међународног Фестивала хумора и сатире 'Куцурски клип / Коцурска чутка / Kuczorai csutka / Kucura Corncob 2012'. Одржавање манифестације планира се 24. и 25. новембра 2012, у Дому културе Куцура. Изабрани радови ће бити објављени у часопису за културу 'Ерато над Куцуром/Коцуром' Културно-просветног друштва ДОК", наводи се у позиву на конкурс.

Пре „Куцурског клипа 2012“, КУД ДОК, шести пут за редом, организује традиционалну манифестацију под називом Ускрс у Куцури. Програм траје неколико дана и чине га изложбе писаница и ускршњих икебана, као и ликовна изложба. У току ускршњих празника „ДОК“ организује и спортске турнире, углавном у стоном тенису и пикаду.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"