Успеси Основне музичке школе

За непуна два месеца ученици Основне музичке школе Врбас освојили су на разним такмичењима чак 11 награда, шест првих, три друге и две треће награде. Клавиристима су припала четири прва, два друга и два трећа места, док су гитаристи освојили две прве и једну другу награду.
    Према речима Верице Ожеговић, директорице ОМШ Врбас, „на међународном такмичењу младих пијаниста и на фестивалу Арт студиа у Шапцу млади Бојан Бајер освојио је прве награде“.
    „Ученица Катарина Марјанов, из класе професорке Јелене Бајић у којој учи и млади Бојан, освојила је прву награду у Лазаревцу и другу у Зрењанину, док је Сања Цап освојила је прву награду. Одличне резултате остварили су и Нађа Скокић – трећа награда у Београду и друга награда у Аранђеловцу, и Никола Марјанов који је у Београду освојио трећу награду“, рекла је Верица Ожеговић.
    Ови резултати потврђују да клавирски одсек ОМШ функционише веома добро, али и други инструменти изучпавају се са подједнаком пажњом. „На Војвођанском фестивалу класичне гитаре Стефан Бесермињи и Тијана Томић освојили су прве награде, док је Срђан Хромиш освојио трећу награду. Сви они ученици су у класи Јелене Илић“, рекла је Ожеговић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"