Почињу "Дани позоришта у Врбасу 2016"

Аматерско позориште младих "Владимир Поповић" и Културни центар Врбас другу годину за редом организују манифестацију "Дани позоришта у Врбасу 2016". Почев од од 01. априла свакога петка од 20.00 часова, у сали биоскопа Југославија, на програму ће бити по један комад седам аматерских позоришних група из Србије.

Прва на програму, 01. априла, је представа "Не играј на Енглезе", у режији Милана Мартиновића, а у извођењу Аматерског позоришта "Јовица Јелић" из Банатског Карађорђева. Седам дана касније, 8. априла, гостује Аматерско позориште "Бранислав Нушић" из Малог Црнића са представом "Ревизор", у режији Дејана Цицмиловића. Завод за културу војвођанских Русина ће 15. априла извести комад "Свадба" у режији Лидије Стевановић, а 22. април резервисан је за представу "Јеси л' то дош'о да ме видиш" у колективној режији и извођењу Драмског студија "Феникс 95" из Радичевићева.

Последњег петка у априлу, 29, Трстеничко позориште извешће комад "Професионалац", у режији Фуада Табучића. Кабаре "Тражим мужа", који је режирала Јелица Брестовац, биће изведен 13. маја. Манифестација "Дани позоришта у Врбасу 2016" затвара се 20. маја комадом "Немам да платим и нећу да платим", у режији Милоша Јагодића.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"