Сликарка Татјана Мартицки гошћа Ликовне галерије

Ликовна галерија Културног центра Врбаса организоваће у уторак, 29. септембра, отварање изложбе слика Татјане Мартицки, академске графичаке из Новог Сада. Изложба под називом "Пејзажи - фрагменти и текстуре", биће отворена у 19.00 часова.

Татјана Мартицки је рођена 1996. године у Новом Саду. Основне академске студије, модул Графика, завршила 2019. године на Академији уметности у Новом Саду, у класи проф. Анице Радошевић Бабић. Излагала је самостално и на више групних изложби у земљи и иностранству. Учесница је више радионица и пројеката у циљу презентовања ручно штампане уметничке графике, као и неколико графичких колонија. Добитница је Годишње награде департмана ликовних уметности за најуспешнији уметнички рад из уметничке дисциплине Графика Академије уметности, и Похвале XIV Међународног бијенала Сува игла у Ужицу (2019. године).

Изложба Татјане Мартицки биће прва са јавним, свечаним отварањем у последњих пола године, још од 15. марта када су уведене строге мере у борби против ширења коронавируса. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"