Предавање др Драгане Малешевић у ЈБ "Данило Киш"

Јавна библиотека "Данило Киш" организоваће у четвртак, 14. октобра, , на тему "Изазови времена - Вештина управљања стресом". 

Драгана Малешевић двоструки је доктор наука (доктор дидактичко-методичких наука и доктор педагошких наука). Образовала се за посао едукатора од средње педагошке школе до доктората. Стручно се усавршавала у Шкотској и Русији. Има богато искуство у едукацији као професор и просветни саветник Министарства просвете Републике Србије. Сертификовани је екстерни евалуатор за вредновање квалитета рада образовних установа од стране међународног SICI удружења.

Једна је од оснивача и активни члан Удружења за развој професионалних вештина "ПРОВЕНС", основаног ради остваривања циљева у области образовања, културе, уметности, предузетништва, очувања здравља, очувања животне средине, неговање толеранције и културне баштине народа и народности. Аутор је популарних и цитираних књига у штампаном и електронском формату на српском и енглеском језику.

Предавање у Јавној библиотеци "Данило Киш" биће прилика и за представљање књига др Драгане Малешевић - "Вештине управљања стресом и спречавања сагоревања на послу", "Вештине доношења и спровођења одлука у послу", затим "Вештине успостављања интеракције са другим људима и прилагођавања условима на послу", "Вештина управљања својим потенцијалима" и друге.

"Текстови књига засновани су на научно потврђеним чињеницама, али језички изражени да их сваки читалац разуме. Текстови књига садржи препоруке, вежбе и описе реалних животних ситуација у студијама случаја, као и технике које нам могу помоћи у решавању конфликата, технике за постављање и постизање циљева и технике за спречавање сагоревања. Примећено је да многи људи воле да испитују своје способности. Због тога књиге садржи скале процене којима самопроценом можемо испитати своју емоционалну интелигенцију у послу, свој стил понашања у конфликтима, своје улоге у тиму и ниво своје сагорелости на послу".

Предавање почиње у 18.00 часова.

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"