Расписан конкурс за нову излагачку сезону

Ликовна галерија Културног центра Врбаса расписала је конкурс за нову излагачку сезону. Уметницима који желе да излажу у овом простору позив је отворен до 01. децембра.

КОНКУРС ЗА ИЗЛАГАЊЕ У ЛИКОВНОЈ ГАЛЕРИЈИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ВРБАСА У 2022. ГОДИНИ - материјал доставити електронским путем на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 01. децембра.

Позивају се сви заинтересовани ликовни, примењени и мултимедијални академски уметници, као и удружења уметника да дају своје предлоге за организацију самосталних или групних изложби.

Документација за конкурс треба да садржи:
- 10 фотографија радова који се предлажу за изложбу, са назначеном димензијом, техником и годином настанка (резолуције 300 dpi);
- професионалну биографију аутора;
- сажету концепцију изложбе;
- технички опис изложбе;
- контакт адресу, електронску адресу и телефоне;
- каталог са претходне изложбе (уколико постоји).

Конкурс је отворен до 1. децембра 2021. године. Непотпуни конкурсни материјал неће бити разматран. Конкурсни материјал се не враћа. Културни центар Врбаса се обавезује да постави изложбу, организује отварање, медијску подршку и штампа пропратни материјал, у складу са могућностима. Трошкове транспорта радова сноси аутор. Око појединости сваке изложбе појединачно, договараће се аутор и галериста. О одабиру изложби одлучиће Уметнички савет Ликовне галерије КЦ Врбаса. Сви  пријављени аутори ће бити обавештени о резултатима конкурса до краја децембра 2021. године. За додатне информације доступни су телефони 021.3010.425 и 064.857.7079 - галериста др Силвиа Јелачић.

Прилог ТВ Бачка.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"