"Звук сећања" у знак захвалности Драгољубу Ђуричићу

Врбаска музичка рупа Mystic, коју чине бубњари изашли из бубњарске школе Драгољуба Ђуричића, организоване пре шест година у Канцеларији за младе општине Врбас, објавила је композицију посвећену свом великом, сада већ покојном учитељу и ментору.

"Врло млади будући бубњари, заједно са својим учитељем, имали су велике планове и обострано поштовање, и љубав према музици нису скривали. Ово је њихов музички првенац који је због немилог догађаја назван 'Звук сећања'. Чланови бенда су Лука Билењкиј, Матија Сивч, Федор Контра, Милан Арсенијевић и Богдан Милисављевић, који је уједно и аутор композиције. Спот су снимили 'Стари мајстори' из Будве - Игор Бенић и Иван Ивановић.

У самом 'рађању' композиције велики саветодавни допринос дао је и сам Драгољуб Ђуричић, и ко зна шта би до краја реализације било да небо није одлучило другачије. У времену кад је заборав бржи од Сунчеве светлости, ови веома млади музичари, сабрани у бубњарској групи Mystic, уверавају нас да још има наде у људе. 'Звук сећања' у знак захвалности и вечног живота једног, јединог и јединственог Драгољуба Ђуричића", стоји у најави ове музичке нумере.

Како је у новембру 2017. године почела да ради школа бубнњева у Канцеларији за младе, у прилогу ТВ Бачка.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"