Дана 1. марта 2012. године одржана је седница Општинског већа општине Врбас. Седницу је водио Председник општине др Жељко Видовић.

Између осталих Општинско веће је подржало Предлог Председника општине Врбас којим је наша Општина међу првима у Републици средствима из буџета Општине  одобрила  исплату средстава за подстицај у постизању врхунских спортских резултата младим спортистима са територије општине Врбас који тренирају и такмиче се  за спортске клубове општине Врбас.

Општинско веће је такође подржало Предлог Председника општине о расподели буџетских средстава намењених за реализацију програма редовних активности спортских клубова и спортских организација на територији општине Врбас за 2012. годину.

У 2012. години из буџета општине Врбас планирана су знатно већа средства за финансирање спорта него претходних година, са циљем да се допринесе подизању квалитета рада у спортским клубовима и створе предуслови за несметано функционисање, омасовљење и   популаризацију спорта  у општини Врбас.

Општинско веће је подржало Предлог ЈКП „Стандард“ да корисницима услуга који нису остварили попуст на рачуну за јануар 2012. године у износу од 50% задужења за грејање и 100% задужења за воду, канализацију и изношење смећа омогући остваривање наведеног попуста уколико закључно са 31. мартом 2012. године измире обавезе које су доспеле за плаћање закључно са 29. фебруаром 2012. године. Наведени попуст ће бити обрачунат на рачуну за месец март 2012. године.

У циљу подизања безбедности на подручју општине Врбас на седници је такође подржан предлог Председника општине да се Полицијској станици Врбас уступе на трајно коришћење два путничка возила.

Општинско веће

КУЛТУРА

Отворена изложба сликарке Адриен Ујхази

17. јун 2021. КУЛТУРА

Отворена изложба сликарке Адриен Ујхази

У Ликовној галерији Културног центра Врбаса отворена је и...

Ускоро "Културно лето" у Змајеву

16. јун 2021. КУЛТУРА

Ускоро "Културно лето" у Змајеву

Змајево ће бити домаћин велике културно-забавне манифеста...

Данас почиње Јунски фестивал

11. јун 2021. КУЛТУРА

Данас почиње Јунски фестивал

Првим програмима у Градском музеју Културног центра Врбас...

Познати победници Невеновог фестивала деце песника

09. јун 2021. КУЛТУРА

Познати победници Невеновог фестивала деце песника

  Трочлани жири Невеновог фестивала деце песника, који ј...

Од петка у ЛГ изложба слика Невене Живковић

27. мај 2021. КУЛТУРА

Од петка у ЛГ изложба слика Невене Живковић

Ликовна галерија Културног центра Врбаса приредиће у пета...