Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије позива представнике организација цивилног друштва и локалних самоуправа са територије  Новог Сада, Руме, Пећинаца, Сремске Митровице, Шида, Бача, Бачке Паланке, Бачког Петровца, Врбаса, Србобрана, Темерина, Жабља, Титела, Сремских Карловаца, Ирига, Беочина, Инђије, Старе Пазове, Зрењанина, Опова, Ковачице, Панчева, Ковина, Беле Цркве, Вршца, Алибунара, Пландишта, Сечња и Житишта, да се пријаве за учешће на овом консултативном састанку.

Пријављивање на скуп је обавезно и траје најкасније до среде 8. октобра 2014. године у 15 часова. Сви детаљи о процесу пријављивања налазе се у документу позива. Молимо заинтересоване да се јаве на број телефона 011 311 38 95 или на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Састанак у Новом Саду део је великог партиципативног процеса на локалу и реализује се у оквиру пројекта „Подстицајно окружење за развој цивилног друштва“, уз подршку Агенције Сједињених Америчких Држава за међународни развој (УСАИД) у Републици Србији.

 

Детаљније на: strategija.civilnodrustvo.gov.rs

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"