Предмет: Измена решења за породиљски додатак


Oбавештавају се странке/кориснице које имају пребивалиште, односно боравиште на територији Општине Врбас, а којима је накнада зараде у периоду коришћења породиљског одсуства утврђена у било ком износу који је мањи од износа минималне зараде на дан подношења захтева могу да поднесу захтев за измену решења до 28. новембра 2021. године Oпштинској управи,Одељење за друштвене делатности шалтер број 9 уколико од коначности, односно правоснажности решења није прошло више од две године. Захтев можете преузети овде.

Такође се обавештавају жене пољопривредне осигуранице да је поново прописано право и начин утврђивања висине остале накнаде по основу рођења и неге детета и посебне неге детета жена које су у периоду од 18 месеци пре рођења детета биле пољопривредне осигуранице.

На основу измењених решења извршиће се исплата припадајућих износа разлике накнаде зараде за време породиљског одсуства, без пореза и доприноса на текуће рачуне корисника, а износе пореза и доприноса на законом прописан начин. Такође, на основу измењених решења извршиће се исплата припадајућих износа разлике осталих накнада по основу рођења и неге детета и посебне неге детета жена пољопривредних осигураника.

 

Одељење за друштвене делатности

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"