Nyilvános felhívás

instruktor jelöltek jelentkezésére

A Köztársasági Statisztikai Intézet nyilvános felhívást intéz minden érdekelt jelölthöz, hogy a 2022. június 24-étől (9.00 óra) 2022. július 3-áig (20.00 óra) terjedő időszakban jelentkezzenek instruktornak a 2022. évi Nép-, háztartás és lakásszámlálás lebonyolításának szükségleteire.

Az érdekelt jelöltek kizárólag a Köztársasági Statisztikai Intézet www.stat.gov.rs és popis2022.stat.gov.rs honlapján az elektronikus bejelentőlap kitöltésével jelentkezhetnek.

Az instruktor feladatai

Az instruktorok kötelesek ötnapos képzésen részt venni, elsajátítani a Népszámlálás és az adatgyűjtési alkalmazásokon való munka és monitoring metodológiáját, ötnapos képzését tartani az összeíró jelölteknek és a feladatuk szerinti területen a népszámlálás menetét figyelemmel kísérni, a hozzájuk beosztott összeírók munkáját ellenőrizni, a népszámlálás folyamán az összeíróknak szükséges útbaigazítást adni és a munkájukban és a felmerülő vitás helyzetek megoldásában segíteni. Egy instruktor átlagban hét összeíró munkájának felügyeletével van megbízva.

Alkalmazási időszak

  1. augusztus 23-ától október 31-éig tart

Megjegyzés: az összeíró jelöltek képzésének idején, a terepi munka előkészületei és a Népszámlálásnak a terepen történő lefolytatása alatt a munkaidő beosztása a Tevékenységi tervvel összhangban történik és magában foglalhatja a hétvégi munkát is.

A jelöltnek az alábbi általános feltételeknek kell eleget tennie:

  • a Szerb Köztársaság állampolgára;
  • lakhelye vagy bejelentett tartózkodási helye van a Szerb Köztársaság területén;
  • a bejelentő ív kitöltése idején legalább 18. életévét betöltötte;
  • legalább négyéves középiskolai végzettsége van;
  • nem volt legkevesebb hat havi börtönbüntetésre ítélve, nem indult ellene vizsgálat és nem folyik ellene bűnügyi eljárás.

Külön feltételek, melyeket a jelöltnek teljesítenie kell:

  • számítógépes munka ismerete (MS Office, internet) – elő van irányozva a jelölt tesztelése;
  • lehetősége van az alkalmazásának időszakában saját számítógépét használni és az internethez hozzáférni.

A kiválasztott jelöltekkel:

  • Szerződést kötünk ideiglenes és alkalmi munkáról (munkanélküliek, nem teljes munkaidőben foglalkoztatottak, öregségi nyugdíjélvezők) vagy
  • Szerződést kötünk a kiegészítő munkáról (másik munkavállalónál teljes munkaidőben foglalkoztatott személyek, illetve akiknek nem a Szerb Köztársaság a munkáltatója).

FONTOS MEGJEGYZÉS: Az Intézet nem felelős az alkalmazott személy jogainak esetleges elvesztése miatt, amely munkajogi státusuk és munkatérítés megvalósításának megváltozása miatt következhet be (pl. családi nyugdíj, munkanélküliségi térítés folyósításának felfüggesztése stb.).

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"