ОБАВЕШТЕЊЕ


На основу Уговора о дезинсекцији и дератизацији на територији општине Врбас број: 06-3-932/2022-II/02 закљученог дана 26.12.2022. године између Општинске управе Врбас и Циклонизације АД Нови Сад и Циклонизација Логистика ДОО Нови Сад:

Обавештавамо грађане да ће се од дана 09.03.2023. године спроводити систематска дератизација домаћинстава у насељеним местима Врбас, Змајево, Равно Село и Куцура. Оперативци ће обилазити домаћинства по улицама у непосредној близини Јегричке и Великог Бачког канала у којима су утврђена жаришта глодара.

Након обиласка наведених жаришта дератизациони мамак ће бити достављен и у све месне заједнице на територији општине Врбас. Мамак у месним заједницама могу да преузму сви грађани којима је дератизациони мамак потребан.

Дератизација је за све грађане бесплатна, потребно је само да омогуће стручним оперативцима да уруче или поставе биоцид, као и да се придржавају добијених упутстава. У оквиру акције користиће се савремени биоцидни препарат II генерације, одложеног деловања у фабричком паковању од 1 килограм, а грађани ће сва упутства за употребу и мере опреза добити одштампано на паковању.

 

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"