Општинско веће припремило одлуке

Општинско веће на челу са председником општине Врбас др Жељком Видовићем утврдило је на данашњој седници низ предлога аката и упутило их на разматрање Скупштини општине Врбас.

Општинско веће припремило је предлог одлуке о изради измена и допуна Плана генералне регулације Равног Села, предлог одлуке о не приступању изради стратешке процене утицаја на животну средину за измене и допуне Плана генералне регулације Равног Села, предлог одлуке о одређивању аутобуских стајалишта на територији општине Врбас и предлог одлуке о доношењу Плана детаљне регулације радне зоне у Врбасу, у блоковима број 88, 89, 96, 97 и 98.

Такође, Општинско веће је утврдило полазне основице за утврђивање пореза на имовину за грађане у општини Врбас, а како су оне остале на нивоу из претходне године, у 2012. години порез на имовину грађана неће се повећавати. Општинско веће је усвојило План пролећног уређења Врбаса и насељених места општине Врбас за 2012. годину.

Општинско веће је подржало и пројекат Геронтолошког центра Врбас „Храна на точковима“. Реализацијом пројекта „Храна на точковима“ омогућило би се старим и одраслим зависним и полузависним корисницима да добију здрав и сигуран оброк за ручак. Пројектом ће бити покривено 20 најугроженијих лица. Комплетно саопштење Општинског већа можете прочитати овде.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"